Förlossningsberättelse ❤️️

24/1-17 kl. 05.15

Denna morgon började jag känna av lite molande mensvärk i magen som skenade bakåt i ryggslutet. Vi började klocka dessa förvärkar under hela dagen men det var aldrig regelbundna. Det blev sedan värre på kvällen och vi åkte till Östra sjukhuset vid 00.00 på kvällen och där var jag ”bara” öppen 2cm, barnmorskan gjorde också en hinnesvepning och därefter blev värkarna starkare & värre för varje timme som gick. Vi blev hemskickade med värktabletter och tillsagd att vila och ta en varm dusch men det var hopplöst eftersom jag varken kunde ligga, stå eller gå, jag var bara ledsen och ville få ut Lill tjejen snarast! Vi ringde förlossningen igen vid 04 och fick då åka till Mölndals sjukhus där dem undersökte och där sa dem samma sak, ”du är öppen 2cm, åk hem, ta en varm dusch, värktabletter och försök sova”. Så vi fick åka hem igen, vi kom vid 05.30 och fick vilat i några minuter sedan fick jag en jätte stark värk och vattnet gick 06. Vi var kvar hemma till klockan 10.15 sen ringde vi Mikael som kom och hämtade oss direkt. Jag var jätte ledsen, hade nu fått så fruktansvärt ont i ryggslutet att jag kunde knappt stå på benen, hängde på kim när jag skulle gå. Vi fick ett eget rum 10.30, jag fick byta om, lägga mig på sängen, dem satte på mig CTG och jag fick börja försiktigt med lustgas som sedan blev min BÄSTA VÄN!!
Barnmorskan undersökte mig och jag var öppen 3 cm, hon skulle komma tillbaka för en ny undersökning efter 2 timmar, men värkarna blev intensivare & redan efter 1 timme fick jag känslan av att behöva trycka på som bara den så Kim ringde på larmet, barnmorskan kom in och undersökte och jag var öppen 7 cm redan. Efter det så gick det undan, vårt lilla mirakel kom till världen 13.17, 3160g och 51,5 cm lång❤️

 

 
 
På lördag är vår lilla prinsessa redan 1 månad, det har varit en otrolig resa hittills som nyblivna föräldrar.
När jag tittar på vårt lilla mirakel så har jag fortfarande svårt & förstå att det är VÅR DOTTER som vi ska fostra till det bästa vi kan, att vara oroliga 24/7 och alltid finnas där i vått & torrt!
Hon är en otrolig underbar liten människa & en riktigt blandning av en oliw/sahlström

 ❤️❤️❤️❤️❤️
RSS 2.0